2019: Juuksehooldus lööb laineid Eestis ja Euroopas

ÕF Brand
Hugo Treffneri Gümnaasium
Meeste juuksehooldustooted

Firma liikmed: Mihkel Mariusz Jezierski, Sander Aukust, Markus Jõeveer

Vaieldamatult selle õppeaasta tugevaim õpilasfirma, kes oli tegelikult juba aasta aega valmistunud, oma toodet arendanud ning vajalike tunnistuste vajadust uurinud. Kui õpilasfirma alustas, oli eeltöö tehtud ning sai kohe sadulasse hüpata! Ning seda edukalt. Kõikidel laatadel paisteti silma äärmise viimistletusega, hästi ära õpitud müügitekstide ning kauni boksiga. Aga mis kõige tähtsam – ka tooted olid head, tegelikult ikka väga head. Seda tunnistasid ka juuksurid, kellest mitmed pärast Eesti võistluse võitu nõustusid tooteid oma klientidele pakkuma.

Brand kulutas üle 700 euro, saamaks oma toodetele eurosertifikaate ning see oli ilmselt ka Euroopa võistluse jaoks oluline. Euroopa võistlus toimus Prantsusmaal Lille’i linnas, mille imetlemiseks noortel aega ei jäänudki. Kogu jõud ja aur läks võistlusele. Noored teadsid, mida nad teevad. Tundsid oma toodet suurepäraselt ning suutsid vastata žürii kõikidele küsimustele. Võistlusel tundus, et ega auhinnalist kohta eriti loota pole, kuna üle poolte õpilasfirmadest pakkus rohelist või muud sotsiaalset toodet ning oli ka mitmesugust innovatsiooni, paljudel kaks ühes. Meie firma hea külg oli toote suurepärane kvaliteet ja elujõulisus ka pärast õpilasfirma lõppu. Kuna laat oli võistluse esimesel päeval, ostis kaks žüriiliiget proovitooteid ning teatas järgmisel päeval, et on nendega väga rahul. Seekord näitas žürii tavapäratult suurt süvenemist ning ilmselt just see tõi Brandile teise koha. Alla jäädi üllatuslikult Türgi merepuhastusseadmeid tootvale õpilasfirmale.

Loodame, et Brand jätkab, kui kool saab lõpetatud. Tunnistused on olemas ning mitmed juuksurid juba soojad. Ärge laske neil jahtuda!

Previous
Previous

2020: Läbikukkumine pani lambid põlema

Next
Next

2018: Muinaslugu Eestimaa loodusest